Vårt team

Per Persson, restaurangchef och sommelier

”Som sommelier är jag ansvarig för all dryck som serveras på slottet, inklusive det sortiment som finns tillgängligt för våra gäster i vår vinkällare. När jag inte presenterar maten och planerar stora tillställningar brukar jag också hålla dryckesprovningar för våra gäster och skapa det där lilla extra genom att hitta passande vin till den middag som serveras.
 
Det bästa med att arbeta på Haga slott är arbetskollegorna, vårt samarbete och vår serviceglädje är viktig för att alla ska trivas. Dessutom är det alltid lika mäktigt att få tillbringa sin arbetstid i historisk miljö. Att få möjlighet att möta så många härliga människor i arbetet gör att jag går till jobbet med lätta steg varje dag!
 
Förutom den unika miljön, så tror och hoppas jag att gästerna trivs och mår bra här. Här får du äta riktigt gott och vi tar hand om alla gäster med ett äkta engagemang.”

Per Andersson, köksmästare

”Jag arbetar som Köksmästare på Haga slott där jag leder och utvecklar köksarbetet. Det bästa med Haga slott som arbetsplats är arbetskamraterna, vi har en härlig sammanhållning. Det är fortfarande lika fantastiskt roligt att laga mat till våra gäster som det var när jag började arbeta som kock.
 
Vi i personalen ser till att en vistelse på Haga slott blir speciell och vi är noggranna med att ge det lilla extra till gästerna. Slottet ligger dessutom i en fantastisk miljö och alla renoveringar det senaste året gör att det nu blivit ännu finare. Sen måste jag också säga att maten är otroligt god.”